Marina Eriksson

Hej jag heter Marina och är massageterapeut. I vårt dagliga liv är det lätt att drabbas av värk i olika former. Värk som många gånger går att göra något åt. Jag erbjuder svensk klassisk massage/massageterapi som är muskelavslappnande, syresättande, smärtlindrande och kan förbättra rörelseförmågan vid stela muskler. När du kommer till mig kommer vi tillsammans att jobba för en lösning.

Varmt välkommen att boka in dig hos mig, du kan ringa till Praktiken på 08-711 50 90, min mobil 079-3394349 eller mejla på adfectus@hotmail.com.
Du kan även boka själv på knappen nedan:
Boka tid

Massage

Svensk klassisk massage

Behandling 25 min. 450:-
Behandling 50 min. 680:-

Viktigt att känna till!
Vid eventuellt förhinder vill vi att du avbokar din tid senast 24 timmar innan behandlingen.
Sker avbokningen senare debiteras full avgift,
gäller även vid sjukdom.