Suzanne Langetun

Jag är utbildad Undersköterska och Certifierad Laserterapeut. Praktiken/Euronovakliniken erbjuder ett stort urval väl beprövade och vetenskapligt dokumenterade behandlingar för hudföryngring, rynkreducering, pigmentfläckar, solskadad hud, sprängda blodkärl, permanent hårborttagning, tandblekning och ansiktsbehandlingar.

Välkommen!
Suzanne
070-740 50 28
suzi@euronovakliniken.se

Euronovakliniken

Hudföryngring med IPL (skinrejuvenation) utan att slipa eller skada huden

Alla hudbehandlingar som utförs med IPL kalllas skinrejuvenation, så kallad hudföryngring, och används för att ge huden ett fräschare utseende genom att t.ex. ta bort ytliga kärl och solskador.

Permanent hårborttagning med LightSheer

Traditionella tekniker för hårborttagning, som rakning, plockning och krämer ger endast tillfälliga resultat. Euronovakliniken har valt att arbeta med LightSheer diodlaser som är den mest avancerade och vetenskapligt beprövade lasern på marknaden. LightSheer bygger på den senaste medicinska laserteknologin och är speciellt framtagen för behandling av oönskad hårväxt, snabbt och bekvämt. Med permanent resultat.

Tandblekning

Euronovakliniken använder sig också av Opalescence som är det mest dokumenterade och säkraste tandblekningsmaterialet i världen.

Boka tid genom att ringa 08-711 50 90

För mer info www.euronovakliniken.se


Viktigt att känna till!
Vid eventuellt förhinder vill vi att du avbokar din tid senast 24 timmar innan behandlingen.
Sker avbokningen senare debiteras halv avgift,
gäller även vid sjukdom.