Marco Petronio

Hej jag heter Marco och är legitimerad naprapat. Jag tog min examen 1994 på Naprapathögskolan i Stockholm och har arbetat som naprapat sedan dess.
Jag kommer ursprungligen från norra delen av Stockholm, men har sedan 2003 varit verksam i Huddinge och trivs bra här.
Min filosofi är att alltid lyssna på mina kunder då jag anser att ingen känner sin kropp bättre än kunden själv. Jag jobbar på traditionellt vis med stort fokus på mjukdelsbehandling så som massage, stretch och kompletterar även med manipulation då det behövs.
Drygt 25 års erfarenhet i branschen ger mig en ödmjuk inställning till mitt arbete där varje kund är unik.
Jag har tidigare arbetat inom resebranschen, skolväsendet, restaurangbranschen, detaljhandeln mm. Detta är mig till stor hjälp när jag försöker förstå vad som kan vara den bakomliggande orsaken till mina kunders problem.
Jag kan hjälpa dig genom att diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, nacke, leder och muskler mm.
Om det är något du undrar över, ring mej så svarar jag gärna på dina frågor.
För mer information om naprapati, gå in på www.nph.se

Välkommen!
Marco
08-711 50 90
073- 18 17 184
info@praktikenhuddinge.se

Naprapati

Naprapatibehandlingar hos mej

Behandling 25 min. 500:- OBS! Prishöjning från 2/4-22, 600:-
Behandling 50 min. 750:- OBS! Prishöjning från 2/4-22 850:-

Viktigt att känna till!
Vid eventuellt förhinder vill vi att du avbokar din tid senast 24 timmar innan behandlingen.
Sker avbokningen senare debiteras full avgift,
gäller även vid sjukdom.